Automationstekniker/elektriker på Mekverken Tool AB

Mekverken befinner sig sedan en tid i ett expansivt skede och behöver fler kompetenta medarbetare, vi söker Er som är yrkeskunniga och nyfikna på ny teknik

Mekverken Tool AB i Laxå är ett genuint företag som har varit verksamt sedan 1962. Företaget har idag ca 20 anställda. Mekverken är inriktat på utveckling och produktion av formverktyg, automatiseringsutrustningar och legotillverkning med ledande företag inom svensk tillverkningsindustri som kunder. Mekverken ligger långt fram i den tekniska utvecklingen med modern maskinpark, hög teknisk kompetens och mycket yrkesskicklig personal. Inom segmentet automatiseringsutrustningar konstruerar och tillverkar vi bl a automatiserade produktions- och testceller.

Övergripande arbetsuppgifter

Vi söker dig som är kompetent och har flera års erfarenhet som automationstekniker. Du kommer att arbeta i ett trevligt gäng som är vana att stötta varandra och rycka in lite här och var. Huvudsakligen kommer du att jobba med PLC-programmering i Mitsubishi och/eller Siemens system. Konstruera med hjälp av ELPROCAD samt att både koppla och montera konstruerade lösningar tillsammans med övriga i gänget.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har el- eller automations teknisk utbildning med mångårig erfarenhet av yrket och att du har tidigare erfarenhet av självständigt arbete från ax till limpa. 

Som person är du serviceinriktad och har en god samarbetsförmåga. Du har även en god kommunikativ ådra och trivs med högt tempo samt har lätt för att ta egna initiativ och hitta lösningar på problem. Du är också noggrann och självständig.

Fördel om du bor i närheten till Laxå. Vi ser gärna kvinnliga sökande.

Arbetstid/Varaktighet

Heltid/Tillsvidare

Lön

Enligt avtal/överenskommelse

Placeringsort

Laxå

Kontaktpersoner

Teamleader Per Karlstad, 070-609 20 86, per.karlstad@mekverken.se 

VD Mikael von Elern, 073-423 65 01, mikael.vonelern@mekverken.se 

Ansökan skickar du i form av CV och ett personligt brev till personal@mekverken.se. Urval sker löpande.

Dela

Kontakta oss

Bolag med totalansvar för produktionsverktyg, automatisering/mekanisering av produktionsliner och mekaniska komponenter.

Öppetider

Öppetider
Mån till Fred 08.00 - 17.00

Här hittar du oss

Besöksadress: Lassånavägen 3, Laxå Postadress: Box 91, SE-695 22 Laxå, Sweden
info@mekverken.se
Tel: +46 584-44 41 80
Fax: +46 584-44 41 99

Kontakta oss

Besöksadress: Lassånavägen 3

Postadress: 695 32 Laxå

E-post: info@mekverken.se

Tel: +46 584-44 41 80

Mikael
von Elern