NC-Fräsare på Mekverken Tool AB

Vi söker Er som är yrkeskunniga och nyfikna på ny teknik

Mekverken Tool AB i Laxå är ett genuint företag som har varit verksamt sedan 1962. Företaget har idag ca 20 anställda. Mekverken är inriktat på utveckling och produktion av formverktyg, automatiseringsutrustningar och legotillverkning med ledande företag inom svensk tillverkningsindustri som kunder. Mekverken ligger långt fram i den tekniska utvecklingen med modern maskinpark, hög teknisk kompetens och mycket yrkesskicklig personal. Inom segmentet automatiseringsutrustningar konstruerar och tillverkar vi bl a automatiserade produktions- och testceller.

Övergripande arbetsuppgifter

Vi söker dig som är kompetent och har god erfarenhet av NC-Fräsning. Du kommer att arbeta i tvåskift i flera olika NC-fräsar allt från 5-axligfräsmaskin till robotladdade fräsmaskiner. Alla fräsar har Heidenhain som styrsystem. NC Beredning görs av beredare iNX och Gibbs CAM. Har du programmerat i något beredningsprogram är det en bra merit.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har verkstadsteknisk utbildning med mångårig erfarenhet av yrket. Vi ser att du har tidigare erfarenhet av självständigt arbete från ax till limpa.

Som person är du serviceinriktad och har en god samarbetsförmåga. Du har även en god kommunikativ ådra och trivs med högt tempo samt har lätt för att ta egna initiativ och hitta lösningar på problem. Du är också noggrann och självständig. Fördel om du bor i närheten till Laxå. Vi ser gärna kvinnliga sökande.

Arbetstid/Varaktighet

Heltid/Tillsvidare

Lön

Enligt avtal/överenskommelse

Placeringsort

Laxå

Kontaktperson

Produktionschef Peter Söderström, 0584-44 41 90 alt peter.soderstrom@mekverken.se

Ansökan skickar du i form av CV och ett personligt brev till personal@mekverken.se. Urval sker löpande.

Dela

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email
Lediga jobb

NC-Fräsare på Mekverken Tool AB

Vi söker Er som är yrkeskunniga och nyfikna på ny teknik Mekverken Tool AB i Laxå är ett genuint företag som har varit verksamt sedan

Kontakta oss

Bolag med totalansvar för produktionsverktyg, automatisering/mekanisering av produktionsliner och mekaniska komponenter.

Öppetider

Öppetider
Mån till Fred 08.00 - 17.00

Här hittar du oss

Besöksadress: Lassånavägen 3, Laxå Postadress: Box 91, SE-695 22 Laxå, Sweden
info@mekverken.se
Tel: +46 584-44 41 80
Fax: +46 584-44 41 99

Kontakta oss

Besöksadress: Lassånavägen 3

Postadress: 695 32 Laxå

E-post: info@mekverken.se

Tel: +46 584-44 41 80

Mikael
von Elern